Contra l’explotació sexual

campanya_explotacio1

Per casualitats de la vida, i en un lloc on no ho hagués esperat, vaig trobar aquestes vinyetes que el Ministeri d’Igualtat ha editat dins la campanya que porta per nom: No a la explotacion sexual.

Si bé és cert que el debat sobre la prostitució és llarg i complexe, com a dona em costa escoltar els arguments que parlen de dones que exerceixen la prostitució per voluntat pròpia. Si diuen que existeixen, no les entenc. Però deixant aquest grup  a banda, sento un rebuig immens per tota la resta  de situacions en que es troben les noies que exerceixen la prostitució.

És increïble fins a quin punt els diners mouen muntanyes, i com les màfies campen impunes tant de temps abans no són desarticulades. Quin coi de sentiments tenen les persones que pertanyen a aquests organitzacions? Què els passa pel cap en agafar una noia i creure’s amb el dret de convertir-la en una mercaderia sexual? M’agradaria saber en quin moment de la història la testosterona va trastocar el cervell dels homes i els va fer pensar que el sexe és un objecte que es pot comprar i vendre i que és, a més, de tant baixa “calaña” que si convé poden escupir-li a la cara. Veig el món de la prostitució com un entorn eminentment masculí i sòrdid. Si realment fos un espai de llibertat on cadascú fa el que vol amb el seu cos, potser no em faria tan de fàstic.  Només potser.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s