Más vale maña que abrefácil

Más vale maña que fuerza, diu la saviesa popular. I en general és ben cert. Jo sóc de les que fan plap, plap al cul de les ampolles de suc, per a que facin, flop i s’obrin amb més facilitat. Sóc de les que tenen la mà de morter al calaix per picar a la vora de les tapes dels pots de llegums, per a que facin flop i s’obrin.
Però és que hi ha coses que no es poden forçar. I és que inventar maneres fàcils d’obrir els envasos i recipients és subestimar la creativitat humana. Què en seria d’aquelles estones tallant la bossa de macarrons amb un ganivet entre dos tibant de les puntes? Pot semblar un mètode perillós, però…
és que cap autoritat pública s’ha adonat que pràcticament tots els obrefàcil els carrega el diable? Què me’n dieu de les anelles per obrir ampolles d’oli o brics de llet? Per més que t’hi esforcis, esquitxes segur. Esquitxa fàcil li haurien de dir. Potser sí que les anelletes diabòliques són una millora sobre el puntejat que tenien abans els briks (que acabaves necessitant les tisores per tallar seguint els punts) però tampoc ajuden a obrir fàcilment.

Per això proclamo: Creatius,creatives,enginyers que reballeu per empreses d’alimentació, ja ens les inventarem nosaltres les maneres d’accedir als aliments, no cal que ens les faciliteu. Prefereixo els pals i les pedres que els “abrefácil”. Seran cínics…

Anuncis

One thought on “Más vale maña que abrefácil

  1. Sergi ha dit:

    Ho fan expressament això (hi ha creatius molt…. ejem). però jo crec que fan com amb els detergents. És bastant ridícul que una marca et digui que el seu detergent “nou” és el que millor neteja. Llavors… abans m’estaves enganyant? pq hem deies el mateix! Suposo que a la fi, treuran un que realment és el que renta millor, com algun dia treuran un “abre fácil” que realment serà fàcil d’obri

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s