Coses que no entenc

Hi ha moltes coses que no entenc. Tot va començar amb els problemes de matemàtiques. Concretament amb el de la peixera. Encara hi tinc malsons.
Ara que per fi havia entès que si tenies 3 peixos a la peixera i te’n posaven 4 més havies de sumar, no entenia perquè havia de venir algú el mateix dia a treure’m peixos i tocar-me, de passada, els collons. Qui demanava a la professora introduir problemes amb més d’una operació? Amb lo tranquil·les que estavem abans de la peixera. Jo no ho entenia.
D’entre tots els dubtes que he acumulat amb el pas dels anys hi ha alguns que s’han convertit en veritables misteris: com perquè hi ha persones a qui els fa vergonya fer aigües majors en un lavabo compartit per por que els/les altres sentin la olor. És una cosa que no entenc; cagar és el que té, fa pudor. Però fa pudor la teva tifa, i fa pudor la seva, que no se t’oblidi.

Però encapçalant la llista de coses que no entenc hi ha la que és per mi més fascinant: Perquè les dones s’emocionen (o se suposa que han de fer-ho) quan se’ls regala una joia. Podria arribar a entendre que en una situació econòmica crítica et regalin un diamant i els ulls et facin xirivites. Tindria un sentit l’emoció, la mirada brillant. Fins i tot seria comprensible que si algú proper et regala una medalla d’or que va ser de la seva mare (a qui estimava amb bogeria però que va morir accidentalment l’any passat), t’emocionis pel valor sentimental amb que carrega la joia i el gest.
Però que perquè algú et regala un anell et sentis la dona més feliç sobre la capa de la terra, em flipa en desmesura. I que me’n dieu de frases com: “em va regalar unes arracades que tallaven la respiració”. No ho dius seriosament! Però què passa, que te’les vas empassar?
Què hi trobes? Què t’aporta? Adrenalina? Plaer? Pau interior?
Em sembla que no estic preparada per arribar-ho a comprendre.
Hi ha vegades que penso que, en aquest aspecte és com si la majoria de les dones del món funcionessin en windows i jo en linux.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s