Cansament del que fa ràbia

Sé que hi ha més gent que està cansada com jo. Persones que passen el dia intensament i que s’informen bevent d’aquí i d’allà per mirar de formar-se una idea mínimament comprensible del que està passant al món. Gent que quan creu que les notícies no poden transmetre’ns cap missatge político-financer més esperpèntic que l’anterior es queden de pasta de moniato presenciant campanyes electorals dignes d’eleccions als delegats de classe  o llegint propostes de llei franquistes que caminen desorientades pensant que estem al 1940.

Aquestes persones que conec ja no poden  posar  la tele perquè estan fartes de sentir cada dia el mateix, però sé que tot i així, de tant en tant la posen i… sorpresa! S’adonen que havien subestimat la capacitat regeneradora del catolicisme caspós i la creativitat de les dretes uniformitzadores.  I senten dues coses: informacions noves, més tristes, més descoratjadores, més increibles que les que han llegit el dia abans; i  unes ganes terribles de vomitar barrejades amb ira, malestar i tristesa.

Les cadenes que fan pudor de ranci, emetent discursos dignes d’un nodo 2.0 passat pel tunning. Les de caire progre, amb programes d’humor-indignant del que fa riure i cabreja a parts iguals. I la veritat, no sé què és pitjor per al cervell: desorientar-se històricament veient tele en color que ofereix missatges en blanc i negre, o riure quan el que vols fer en realitat és cridar i plorar. No anem bé.

Sé que a aquestes persones els vénen sovint ganes d’anar-se’n ben lluny i probablement a aquestes alçades quan obren un diari és per consultar la secció de classificats buscant l’oferta de la seva vida: “En venta: cova rústica  per amoblar, mal comunicada per carretera i sense aigua corrent ni electricitat. Avís, no hi ha cobertura de mòbil”.

Perfecte!

Anuncis

2 thoughts on “Cansament del que fa ràbia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s