Tu truca’m, i t’abofetejo.

Tenia pensat un post i l’havia de penjar pel dia de la dona però ja se sap que les coses van com van i últimament el “com van” corre que se les pela. Així que entre pitos i flautes, m’he plantat a gairebé una setmana després, però no importa perquè estareu d’acord amb mi que tant hi fa, que el dia de la dona és cada dia, que no hauríem de tenir “un dia”, que nosaltres i la nostra lluita no som una efemèride al calendari.

Bé, el cas és que el cap de setmana passat mentre gaudia d’una de les nostres  vetllades maratonianes de plegar roba i escoltava la ràdio, vaig sentir una notícia que em va fer saltar les alertes. Era una noticia del corazón, d’aquestes que tant dónen per parlar a determinats canals de televisió i que, malgrat la trivilitat de l’assumpte, són (pre)ocupació nacional durant uns dies. Resulta que parlaven de com de guapes i estupendes estan les famoses el dia després d’haver parit. En aquesta emissora en concret la cosa no va anar més enllà. Era un simple comentari innocent (?) exaltant la bellesa d’una persona x, que tenía exactament la mateixa figura que abans de l’embaràs com si això fos fruit d’una qualitat naturalment intrínseca reservada a les que surten a les revistes. Els periodistes de torn ho van comentar i apa, a otra cosa mariposa.

Si és que no tenen vergonya, pensava jo entre calça i calça. Aquestes dones que en la majoria dels casos tenen minyones per plegar la roba, que van cada dia al centre d’estètica, al gimnàs, a fer-se massatges, a dinar fora de casa… que fan servir la nany fins i tot per anar al parc amb les criatures… han de ser model per la resta de persones humanes? I una merda. Òbviament que estan “estupendes”. Si no foten brot! Tenir el ventre totalment pla només sortir de la clínica no és qüestió de capacitat de regeneració digne de fascinació, es diu cirurgia estètica. “La pudimos ver paseando por la calle tralará de compras con sus hijos mostrando lo gran mamá que és”. Sí claro, i la senyora que es veu caminant al darrere amb cara de resignació i pas precipitat està allà de pura casualitat. M’agradaria veure a la fulanita de tal, sortint després d’un llarg dia de feina (mal)remunerada a fer una compra de veritat (no 4 bosses d’armandi i tres mitges dolcebanana), fent virgueries amb la pasta que li queda al moneder, arrossegant el cotxet de les criatures i fregant l’atac de nervis amb  un retonyo en patinet que posa en risc, a cada pedalada, la vida de les persones que caminen per la vorera.

Voldria veure lo estupenda que estaria si després en arribar a casa hagués de cuinar el sopar, fer banyeres, recollir la casa, i encara posar-se a estendre una rentadora d’aquelles que acaben (amb malícia) just quan creies que ja ho tenies tot sota control i que podries asseure’t a llegir un llibre tranquil·lament (=adormint-te a la segona plana).

Dit això m’agradaria adreçar-me a totes vosaltres. En primer lloc a les estupendes per dir-lis:  estimades superdones de figura juvenil perpètua de les revistes, aquesta és la vida de les persones normals; ja s’ocupin de la casa en coresponsabilitat o totes soles amb un home-lastre al costat. Ens cansem ens despentinem tenim cel·lulitis no tenim personal-trainer ni personal-shoper i ens netegem el cul soles sense minyona. Increïble, oi?

I en segon lloc a totes aquelles dones que quan veuen a les estupendes de pits operats i prole nombrosa,  senten una punxada d’enveja i autocrítica, per dir-vos: estimades dones reals, si en algun moment us sentiu menys, grasses o lletges per comparació amb les botoxmitzades, truqueu-me i us abofetejo.

antesdespues

One thought on “Tu truca’m, i t’abofetejo.

  1. Laura ha dit:

    Bravo! Bravo! I no només les que acaben de parir, totes les famoses estan sempre estupendes. El que passa es que tant estupendisme les trastoca i acaben fent coses com la renee zellwegger. Bravo patricia arquette i altres poquetes. Bravo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s