Que han vist una llumeta…

I està la senyora extraterrestre allà amb el seu fill de 12 anys: Apaga el llum. Però mama… Apaga’l et dic. Ets boig o què? Que ens  veuran. Que no mama, que són a anys llum. Oh, anys-llum, anys-llum… Aquestos con tal d’escampar la seva merda alegrement per tot arreu, se’ns planten aquí per menos que canta un gall. Apaga el llum, ja.

Que sí, que es veu que han vist llum en un altre planeta. Ho deien l’altre dia a les notícies i jo ja m’imaginava aquella pobra alien, amb les antenes despentinades, suant de neguit i pensant ai la òstia que ens han vist i ha sigut culpa de l’inconscient del meu fill. Si és que la preadolescència és molt dura aquí i a tota galaxia existent. I la seva amiga de tres ulls mirant de calmar-la dient-li no et preocupis, que són més curts del que et penses. Que veuran llum, fliparan una estoneta però no trobaran la manera d’arribar. No veus que són incapaços d’organitzar-se a gran escala? No pateixis dona.

I és que devem ser la riota de mig univers. Ens deuen mirar amb els ulls esbatanats. Deuen fer programes en prime-time caricaturitzant-nos. Deuen inventar-se acudits tipus lepe, però en versió “va un terrícola…”. Deuen posar-nos d’exemple als nens i nenes del que NO s’ha de fer. Potser fins i tot els amenacen dient menja que si no vindrà el terrícola del sac.

I és que no pot ser veritat que ens passi el que ens passa. Que ens ha tornat a petar un vaixell amb combustible, home ya i no hi ha manera que ningú es responsabilitzi i posi mesures reals per a que no passin coses com aquesta. Que tenim el mediterrani ple de morts i seguim dient que són immigrants en lloc d’entendre que són persones i que si marxen a la desesperada és per algun motiu que té (de nou) responsables clars. Que surt gent en pantalla dient que cal netejar els carrers de madrid de persones sense sostre, perquè espaten el turisme…com si la gent que viu al carrer fossin atrezzo que es modernitza amb una capa de pintura. Que no avancem, home, que no avancem.

De què ens servirà haver vist llum a un altre paneta? De res, ja us ho dic jo. Bé, sí. Per desviar l’atenció de que passa aquí (que hi ha dies que fa mandra mirar-ho) i per matar d’un infart la meitat de mares extraterrestres amb fills i filles rebels.

Anuncis

2 thoughts on “Que han vist una llumeta…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s